Niet helemaal uw kopje thee? Geen zorgen, wij accepteren veranderingen en retouren. Houd er echter rekening mee dat items die zijn geopend of gebruikt, niet kunnen worden geretourneerd. Bovendien kunnen sale artikelen niet worden geretourneerd.

In alle andere gevallen kunt u een artikel retourneren binnen 14 kalenderdagen na de datum van levering. We stellen het echter op prijs als u het artikel zo snel mogelijk retourneert, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken. Kondig uw terugkeer aan door het onderstaande formulier in te vullen. Nadat de wijziging of teruggave is geaccepteerd, ontvangt u verdere instructies voor het retourneren van het artikel. Stuur het volledige pakket met de lokale post van uw keuze naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier. Bewaar het postbusticket met het track- en traceernummer.

Wanneer het artikel ons in dezelfde staat heeft bereikt als aan u is geleverd (ongeopend en niet gebruikt), ontvangt u uw teruggave binnen 14 kalenderdagen. De terugbetaling van de aankoopprijs wordt op dezelfde manier terugbetaald als u voor het artikel heeft betaald. Houd er rekening mee dat verzendkosten, belasting of belasting voor retourzendingen voor uw rekening zijn.

Mocht een vraag onbeantwoord zijn gebleven, stuur dan een e-mail naar info@monarc.nl